Skip to main content
test
Erityisopettaja - Vihdin kunta

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja aktiivista laaja-alaisen erityisopettajan viransijaista ajalle 27.2.2023-3.6.2023. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta yhteistyöstä. Viransijaisuuden ensisijainen sijoituspaikka on Otalammen koulu. Tarjoamme upean lähiluonnon, innostavan ja osaavan työyhteisön, uudehkot opetustilat ja yhtenäiskoulun mahdollisuudet oppimisympäristönä. Tule osaksi mahtavaa työyhteisöämme!

Palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Otalammen koulun rehtori Mirja-Liisa Tahkola, etunimi.sukunimi@vihti.fi, puh. 044 042 1352

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Otalammen koulu

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180. Olemme mukana UNICEF:n Lapsiystävällinen kunta -mallissa. Toivomme sinun olevan kiinnostunut oman toimialasi edustajana kehittämään kanssamme Vihdistä entistäkin Lapsiystävällisempää kuntaa. Tervetuloa aktiiviseen ja kehittämismyönteiseen joukkoomme!


Osoite: Torpparintie 9, 03300 Otalampi
Vihdin kunta - Savuton työpaikka Vihdin kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat