Erityisopettajan määräaikainen tuntiopettajan tehtävä - Laukaan kunta

Erityisopettajan määräaikainen tuntiopettajan tehtävä - Laukaan kunta

Erityisopettajan määräaikainen 1.8.2019 – 31.7.2020 Laukaa

Laukaan kunnan opetus- ja kasvatustoimessa on haettavana päätoimisen laaja-alaisen erityisopettajan määräaikainen tehtävä 01.08.2019 alkaen. Opetusta on Vihtavuoren yläkoululla (11 vvh), Kuhaniemen alakoululla (7 vvh) ja Leppäveden alakoululla (5 vvh). Pääkouluna on Vihtavuoren koulu.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Valinnassa otetaan huomioon hakijan halu ja kyky yhteistyöhön ja opetuksen kehittämiseen, vuorovaikutustaidot, joustavuus sekä soveltuvuus työyhteisöön. Toivomme hakijalta kaksoiskelpoisuutta ja riittävää työkokemusta ala- ja yläkoulun laaja-alaisesta erityisopetuksesta. Valinta tehdään kelpoisuuden ja haastattelun perusteella. Palkkaus on OVTES:n mukainen.

Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo, tulee toimittaa kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakuaika päättyy 21.05.2019 klo 15. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.laukaa.fi

Vihtavuoren koulun rehtori Sami Varstala 040 8245 282 ja s-postitse sami.varstala@laukaa.fi
Kuhaniemen koulunjohtaja Teemu Hytönen 050 3153445 ja s-postitse teemu.hytonen@laukaa.fi
Leppäveden koulun rehtori Hannes Heinilä 040 6341 620 ja s-postitse hannes.heinila@laukaa.fi

Laukaan kunta, Sivistysosasto, Perusopetus, Vihtavuoren-, Kuhaniemen- ja Leppäveden koulu
Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen n. 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.
Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.

Tutustu työnantajaan