Skip to main content
test
Erityisopettajan määräaikainen virka - Liperin kunta

Liperin kuntaan haetaan erityisopettajaa määräaikaiseen virkaan. Virka on sijaisuus Ylämyllyn alakoululla laaja-alaisena erityisopettajana. Erityisopettaja palkataan opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustuksella koronaepidemian (COVID-19) vaikutusten tasoittamiseksi.

Etsimme lämminhenkistä erityisopettajaa, jolla on hyvä taito kohdata niin oppilaita, huoltajia kuin työkavereita. Toivomme sinulta hyvää kolmiportaisen tuen tuntemusta, kykyä tehdä monialaista yhteistyötä oppimisen tuen ja oppilashuollon järjestämiseksi sekä kiinnostusta opetuksen ja koko koulun kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen pätevyys. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Virka täytetään ajalle 9.1.2023-3.6.2023

Virkaan valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Virassa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa apulaisrehtori Pirjo Pasanen, p. 0400318008, pirjo.pasanen@edu.liperi.fi

Lisätietoja

Liperin kunta

Liperi on kolmen taajaman ja noin 12 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Keskustie 3, 83100 Liperi

Sinulle suositellut työpaikat