Erityisopettajan sijainen - Muonion kunta

Muonion kuntaan haetaan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.8.2019- 31.7.2020 erityisopettajan sijaista.

Sijoituskoulu on Muonion yhtenäiskoulun yläkoulu, jossa opiskelee n. 80 oppilasta. Henkilöstöä on yhteensä 16. Erityisopettaja vastaa yleisen, tehostetun ja erityisen tuen oppilaiden erityisopetuksesta.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset (sekä kandidaatin että maisterin, mikäli ovat erilliset todistukset).

Lisätietoja

https://www.muonio.fi/kasvatus/perusopetus.html

Lisätietoja tehtävästä antaa sivistystoimenjohtaja Merikki Lappi, puh. 040 489 5160.

Sivistystoimi
Osoite: Opintie 8, 99300 Muonio

Muonio on n. 2330 asukkaan kunta Suomen ja tuntureiden kainalossa.
Täällä asuu tutkitusti Suomen onnellisinta kansaa, joka hengittää maailman puhtainta ilmaa. Hyvät palvelut, monipuolinen yritystoiminta ja Lapin eksotiikka luovat hyvät puitteet myös koulutukselle. Kunnassa on erinomaiset talviurheilumahdollisuudet. Asunnon hankkimisessa avustetaan.

Tutustu työnantajaan