test
Erityisopettajan sijainen, Korsholms högstadium - Mustasaaren kunta

Korsholms högstadium hakee erityisopettajan äitiysloman sijaista ajalle 10.2.-4.6.2022.

Korsholms högstadium on noin 600 oppilaan ruotsinkielinen yläkoulu (vl. 7-9), joka sijaitsee Sepänkylän koulukeskuksessa. Työsi käsittää lähinnä erityisen tuen opetusta, mutta kuulut myös koulun erityispedagogiseen tiimiin, jossa sinulla on ensisijaisesti konsultoiva rooli. Arvostamme kykyä nähdä oppilaat yksilöinä ja työskennellä joustavasti ja pitkäjänteisesti oppilaiden hyväksi. Kykenet monialaiseen yhteistyöhön mutta myös itsenäiseen työhön ja olet ratkaisukeskeinen.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.
Varaudu esittämään kelpoisuuden osoittavat todistukset haastattelun yhteydessä.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.
Valitun on myös esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote ennen sijaisuuden alkamista.
Koeaika on kaksi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta, työavain 393882, viimeistään 30.11.2021 klo 15.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Pia Blomqvist, 044 424 9108 tai rektor.hogstadiet@korsholm.fi.

Lisätietoja

Mustasaaren kunta, sivistyspalvelut

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla.

Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Sinulle suositellut työpaikat