Erityisopettajan sijaisuus - Kajaanin kaupunki

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa Keskuskoulussa on haettavana luokkamuotoisen erityisopettajan sijaisuus 8. vuosiluokalla ajalle 7.8.2019 - 20.12.2019.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa sekä kehittävää työotetta. Tvt-osaaminen katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998 mukaiset.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen OVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työnantajan pyytäessä on esitettävä todistus huumausainetestistä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Hakemusten on oltava perillä 20.5.2019 klo 15.00.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/kajaanin-kaupunki-0
https://www.kajaani.fi

Lisätietoja antaa rehtori Marjaana Aapakari, p. 044 7100 137, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@edukajaani.fi

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus
Osoite: Väinämöisenkatu 28, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.
Kajaanin perusopetus tekee hyvää työtä ja näyttää monessa asiassa suuntaa valtakunnallisesti. Pedagogisen kehitystoiminnan innovaatiot jatkavat laadukasta kehitystyötä, jota esimerkiksi erityisopetuksen saralla on Kajaanissa tehty jo pitkään. Kajaanissa koulutuspalvelut ovat helposti saavutettavissa opiskelijan asuinpaikasta riippumatta.

Tutustu työnantajaan