Skip to main content
test
Erityisopettajan virka (vakanssinumero 694) - Pöytyän kunta

Pöytyän kunta on Varsinais-Suomessa sijaitseva noin 8 200 asukkaan kunta, jonka luonnonläheinen ympäristö ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet luovat hyvät puitteet asumiselle ja elämiselle. Esiopetusta kunnassa järjestetään noin 100 oppilaalle, ja perusopetusta kolmessa yhtenäiskoulussa yhteensä noin 1 000 oppilaalle. Kunnassa toimii lisäksi Elisenvaaran lukio, jossa opiskelijoita on noin 110. Esi- ja perusopetusta sekä lukiokoulutusta kehitetään aktiivisesti. Riihikosken yhtenäiskoulun uudet tilat ovat hiljattain valmistuneet.

Pöytyän kunnassa julistetaan haettavaksi 1.8.2022 alkaen vakinaista täyttämistä varten

ERITYISOPETTAJAN VIRKA

Viran tehtäviin kuuluvat laaja-alaisen erityisopettajan tehtävät alkuvaiheen sijoituspaikkana Riihikosken yhtenäiskoulu. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Nykyinen viranhaltija on valittu toiseen virkaan. Virka täytetään sillä edellytyksellä, että nykyinen viranhaltija irtisanoutuu virasta suunnitelmiensa mukaisesti 31.7. lähtien.

Erityisopettajan viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät perustuslain 731/1999 125.2 §:n ja opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti, ja palvelussuhteen ehdot Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valittavalta toivotaan lisäksi monipuolista, uuden opetussuunnitelman mukaista erityispedagogista osaamista, sekä kykyä vaativien oppilastilanteiden hallitsemiseen ja erityisopetuksen kehittämiseen. Lisäksi arvostetaan osaamista tieto- ja viestintäteknologian opetuskäytössä, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kehittämisorientoitunutta työskentelyotetta.
Virkaan valittavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Pöytyän kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset erityisopettajan virkaan jätetään perjantaihin 29.7.2022 klo 12.00 mennessä KuntaRekryn sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa http://www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo sekä kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset tutkinto- ja palvelutodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.poytya.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/perusopetus/riihikosken-yhtenaiskoulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

minna.savo@poytya.fi

Lisätietoja

Riihikosken Yhtenäiskoulu

Kolmen taajamakeskuksen Pöytyä on pinta-alaltaan Turkuakin suurempi. Meillä on peltoa, metsää, kansallispuisto Kurjenrahka sekä järvi- ja jokimaisemaa. On maauimala, hiihto- ja pesäpallostadion sekä monen monta muuta harrastusmahdollisuutta. Meitä on reilu 8000 asukasta. Pöytyä panostaa tulevaisuuteen – olemme vireä kunta jatkossakin. Vuonna 2021 kuntaan valmistuu uusi päiväkoti ja 2022 uusi yhtenäiskoulu/lukio. Elinkeinojen osalta olemme monipuolinen kunta ja meille onkin rekisteröity yli 800 yritystä. Pöytyälle on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka niin Turusta kuin Loimaankin suunnalta. Myös asuminen maalaiskunnassamme on edullista ja asuntotarjontaa riittää. Palveluita on tarjolla jokaisessa taajamassa ja aktiiviset kyläyhdistykset pitävät seudun vireänä. Meillä ei ihmetellä, meillä toteutetaan. Työnantajana Pöytyän kunta haluaa olla edelläkävijä. Panostamme työntekijöittemme koulutukseen sekä työhyvinvointiin. Motivoituneet työntekijät ovat kuntamme tärkein polttoaine, sen tiedostamme. Haluamme, että meillä viihdytään ja pienenä organisaationa tunnemme työntekijämme. Mikäli haet työpaikaksesi kuntaa, jolla katse on tulevaisuudessa ja joka mahdollistaa sinun ammatillisen kehittymisesi, tervetuloa meille!


Osoite: Yläneentie 10, 21870 Riihikoski
Pöytyän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat