Skip to main content
test
Erityisopetuksen tuntiopettaja - Pyhäjoen kunta

Pyhäjoen sivistystoimessa julistetaan uudelleen haettavaksi toistaiseksi täyttämistä varten1.8.2022 alkaen

Erityisopettajan tehtävä

Tehtävään kuuluu tulevana lukuvuotena pääasiassa Yppärin kyläkoulun erityisopetuksesta vastaaminen; vuosikellon mukaiset seulontatehtävät eri ikäluokille sekä erityisopetusta pääasiassa äidinkielessä, englannissa ja matematiikassa klinikka- ja samanaikaisopetuksena sekä puheopetusta. Osa opetuksesta on Saaren yhteinäiskoululla.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus OVTES:en mukaan.

Hakemukset tehtävään toimitetaan Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 438391). Hakijoita pyydetään liittämään hakemukseensa jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista (liitetiedosto). Hakuaika päättyy 22.5.2022. Tehtävään aiemmin hakeneet huomioidaan haussa ilman uutta hakemusta.

Valinta on ehdollinen. Valinnan vahvistaminen edellyttää, että hakija esittää hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukaisen rekisteriotteen.

.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yppärin koulun johtaja Annukka Kolehmainen, annukka.kolehmainen@edu.pyhajoki.fi p. 040 3596154

Lisätietoja

Sivistystoimi

Pyhäjoki on viihtyisä ja hyvien palvelujen kunta. Kunnassa on laadukkaat varhaiskasvatus-, koulutus- sekä muut peruspalvelut, monipuolinen kulttuurianti ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Pyhäjoella pidetään hyvää huolta myös ikäihmisistä, palveluasuntoja tarjoaa Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä niitä tarvitseville. Pyhäjoen luonto ja ilma ovat puhtaita.


Osoite: Kuntatie 1, 86100 Pyhäjoki

Sinulle suositellut työpaikat