Skip to main content
test
Erityisopetuksen tuntiopettaja - Sotkamon kunta

Sotkamon kunnan sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi perusopetuksen ja lukion yhteinen erityisopetuksen tuntiopettajan tehtävä ajalle 1.8.2022-31.7.2023.

Haemme laaja-alaista erityisopettajaa, jolla on näkemystä ja kokemusta oppilaan opiskelutaitojen ja vuorovaikutustaitojen kehittämisestä, kolmiportaisen tuen järjestämisestä, tuen koordinoimisesta sekä pedagogisten asiakirjojen hyvää tuntemusta. Tehtävän opetusvelvollisuus on 24 tuntia viikossa. Viikon työpäivistä kaksi tehdään lukiossa ja kolme perusopetuksessa.

Edellytämme tehtävässä itsenäistä ja aktiivista työotetta, oman työn organisointikykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä digitaitoja. Arvostamme myös aktiivista toimintaa oppilashuollossa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan ja palvelussuhteen ehdot ovat voimassa olevan virka- ja työehtosopimuksen mukaiset (OVTES).
Koeaika on kolme (3) kuukautta.

Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisessa haastattelussa.

Työnantaja voi toteuttaa haastattelun etäyhteyksillä.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Sotkamon kunta / Sivistyksen toimiala, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo.

Huomioithan, että paperisen hakemuksen tulee olla perillä tiistaina 29.7.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.sotkamo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sotkamon lukion rehtori Mauri Reinikka, p. 044 797 4753, mauri.reinikka@sotkamo.fi
Salmelan koulun rehtori Janne Huotari, p. 044 750 2276, janne.huotari@sotkamo.fi
Kasvatusjohtaja Ville Manninen p. 044 750 2298, ville.manninen@sotkamo.fi

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen.

Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.

Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat