Skip to main content
test
Erityisopetuksen tuntiopettaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan suomenkielisessä opetuksessa on haettavana 1.8.2023 alkaen toistaiseksi täytettävä perusopetuksen erityisopetuksen päätoimisen tuntiopettajan tehtävä (vuosiluokat 1-9). Ensimmäinen sijoituspaikka on Papinmäen koulu.

Papinmäen erityiskoulussa opetetaan oppilaita, joilla on laaja-alaisia opppimisen vaikeuksia, kehitysviive, lievä- tai keskivaikea kehitysvamma ja/tai autismi.

Tehtävään valittu toimii erityisoluokanpettajana luokkamuotoisen erityisopetuksen keskitetyssä pienryhmässä.
Tehtävässä edellytetään erityisluokanopettajan kelpoisuutta ja kokemusta pedagogisten asiakirjojen laatimisesta. Kelpoisuusehto määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Eduksi luetaan kokemus erityisluokanopettajana toimimisesta.

Arvostamme yhteistyökykyä ja kokemusta huoltajien, muun opetushenkilöstön, sosiaali- ja perhetyön tai muiden yhteistyötahojen kanssa.

Tehtävää täytettäessä otetaan huomioon ainoastaan kelpoiset hakijat. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten muikaisesti

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä nimikirjanote tai ansioluettelo.

Hakemukset lähetetään sähköisesti kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) työavain 503762.

Hakuaika päättyy maanantaina 27.3.2023 klo 12.00.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/papinmaen-koulu-1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Papinmäen koulun rehtori Titta Ristola puh. 050 4143428 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen palvelualue, Opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut, Papinmäen koulu

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Vilhonkummuntie 2, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat