Erityisopetuksen tuntiopettaja - Järvenpään kaupunki

­­Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko innostunut, kehittämishaluinen tiimityöskentelyn ammattilainen ja haluaisit kiinnostavan työn erityisopetuksen parissa?

Olisitko sinä Järvenpään Yhteiskoulun uusi erityisopetuksen tuntiopettaja?

Järvenpään Yhteiskoulu on kasvava yhtenäiskoulu hyvien kulkuyhteyksien päässä Järvenpään keskustassa. Koulussa on lukuvuonna 21-22 noin 550 oppilasta. Yleisopetuksen lisäksi koulussamme on vaativimman erityisen tuen luokkia.

Toivomme joukkoomme sinua, joka olet innostunut työtäsi kehittävä ammattilainen. Olet työotteessasi kannustava, joustava ja oppilaita osallistava. Kokemus moniammatillisesta yhteistyöstä, työskentelystä ja yhtenäiskoulusta katsotaan eduksi.

Arvostamme laajaa näkemystä ja kokemusta moniammatillisesta verkostotyöstä ja näkemystä hyvinvoinnin ja koulunkäynnin monipuolisesta tukemisesta. Vahvuutenasi on tiimityöskentely, mutta itsenäinenkin työskentely luonnistuu. Olet toiminut yhteisopettajuudessa tai kiinnostunut kokeilemaan ja kehittämään sitä. Näet yhteisen toimintakulttuurin tärkeyden. Arvostamme myös taitoa ja/tai halua opettaa monipuolisesti, ajatella luovasti sekä valmiuksia käyttää digitaalisia välineitä myös opetuksessasi. Sinulla on hyvät ryhmänhallinta- ja yhteistyötaidot.

Tehtävässä on hyvä sekä osata johtaa itseään ja työskennellä tiimissä sekä myös halukkuutta työskennellä yläkoulun oppilaiden kanssa. Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus työskentelystä yläkouluikäisten tuen järjestämisen parissa. Erityispedagogiikan tuntemus. Kyky ja halu opettaa useampia yläkoulun aineita.

Tässä tehtävässä pääsee vaikuttamaan työn sisältöön ja kehittämään tuen antamista oppilaille. Yhteistyö muiden opettajien kanssa tuo tehtävään lisämielekkyyttä.

Haemme erityisopetuksen päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen virkaan ajalle 10.8.2021-4.6.2022. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus 31.7.2021 klo 15 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antavat rehtori Pia Pohjanpalo puh. 040 315 2301 ja apulaisrehtori Asta Pekkala puh. 040 315 2276.

Palvelussuhteen ehdot

- Kasvatustieteiden maisterin kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Haussa huomioidaan myös ei kelpoiset hakijat.

- Sopimusala OVTES

- Koeaika 4 kk

- Rikosrekisteriote esitettävä

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Pia Pohjanpalo puh. 040 315 2301 ja apulaisrehtori Asta Pekkala puh. 040 315 2276.

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Sinulle suositellut työpaikat