Skip to main content
test
Erityisopetuksen tuntiopettaja, Vaajakosken koulu - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Nyt haemme perusopetukseen

ERITYISOPETUKSEN PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.8.2023 alkaen. Tehtävän sijoituspaikka virkasuhteen alkaessa on Vaajakosken yhtenäiskoulu.

Vaajakosken yhtenäiskoulu on uudehkossa koulurakennuksessa toimiva 5.-9. luokkien yhtenäiskoulu. Koulussamme opiskelee noin 550 oppilasta. Henkilökuntaa meillä on noin 50. Koulullamme ei ole painotuslinjoja, mutta toteutamme vahvasti mm. Liikkuva koulu -ohjelmaa ja osallistumme erilaisiin koulua kehittäviin projekteihin - myös kansainvälisiin hankkeisiin. Meillä on aktiivinen oppilaskunta ja panostammekin toiminnassamme oppilaiden osallisuuteen. Teemme yhteistyötä myös huoltajien sekä muiden lähiympäristön toimijoiden kanssa. Toimintakulttuurimme peruskiviä ovat avoin vuorovaikutus ja välittävä ilmapiiri. Tavoitteenamme on tarjota oppilaille innostava ja monipuolinen oppimisympäristö, jossa on turvallista kasvaa ja oppia tietoja ja taitoja. Koulussamme näkyy vahvasti yhteistyö ja Vaajakosken koulun hyvä henki.

Päätoimisena tuntiopettajana toimit vuosiluokkien 5-9 laaja-alaisessa erityisopetuksessa. Tulevana lukuvuonna vastuualueenasi on 9.luokkien laaja-alainen erityisopetus.

Kelpoisuus määräytyy opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Hakijan tulee liittää hakemukselle opettajan kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsomme kiinnostuneisuuden erityisopetuksen järjestelyiden koulukohtaiseen kehittämiseen. Toivomme työskentelytapojesi korostavan joustavuutta ja oppilaslähtöisyyttä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtäväkohtainen palkka alk. 2871,80-3073,54 €/kk.

Haastattelut pyritään pitämään 5.- 6.6.2023.

Tehtävä alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on 30 vuorokauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Paula Huuska, puh. 050 311 8544
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat