Skip to main content
test
Erityispalvelujen asiantuntija - Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Tule erityispalvelujen asiantuntijaksi rakentamaan Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen tukipalveluja.

Rakennamme palvelut alusta alkaen eli tässä todellinen mahdollisuus oman kädenjäljen jättämiseen. Tukipalvelut vastaa mm. materiaalilogistiikasta, ostamisen digitalisoinnista, henkilökuljetuksista, sairaaloiden tukipalveluista, ateria- ja puhtaus-, sekä turvallisuuspalveluista.

Tuotannollinen toimintamme alkaa ensi vuoden alusta hyvinvointialueen startatessa toimintansa. Tuotamme palveluita itse sekä suuren yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Toimintamme näkyy hyvinvointialueen jokaisessa toimipisteessä 10 kunnan alueella ja tavoitteemme on tukea hyvinvointialueen ydinpalveluja omassa perustehtävässään. Tavoitteemme ei ole enempää eikä vähempää kuin parhaat tukipalvelut parhaalle hyvinvointialueelle.

Haemme tukipalvelujen erityispalveluihin asiantuntijaa rakentamaan uutta palveluorganisaatiota. Erityispalvelut vastaavat Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen sairaaloiden tukipalveluista. Vastaamme myös mm. apuväline-, lääkintälaite-, ja välinehuoltopalvelujen sekä maksuttomien hoitotarvikkeiden hallinnan kehittämisestä yhteistyössä toimintojen kanssa. Näihin kokonaisuuksiin rekrytoidaan myöhemmin projektipäälliköitä vastaamaan palvelutoimintojen ja prosessien kehittämiseen liittyvästä työstä.

Erityispalvelujen asiantuntijana vastaat kehitettävien palvelukokonaisuuksien kokonaishallinnasta ja tuet projektipäälliköiden työskentelyä varmistaen, että palveluiden kehittäminen etenee tavoitteiden mukaisesti yhteisesti sovitussa aikataulussa. Raportoit valmistelun etenemisestä ja haet ratkaisuvaihtoehtoja ajantasaisiin haasteisiin. Rakennat pohjaa toimintojen vakiinnuttamiseen ja ylläpitoon, jonka koordinaatiosta vastaat toiminnan rakenteiden muodostuttua. Työskentelet tiiviisti erityispalvelujen päällikön sekä muiden asiantuntijoiden kanssa ja perustat kanssamme uutta organisaatiota hyvällä asenteella.

Työpaikan nimi ja osoite: Tukipalvelut, Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Työaika: 36,25 h/vko
Tehtävä on vakinainen. Työsuhteen muut ehdot KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Työskentelemme hybridimallisesti, eli pystyt tekemään töitä niin useissa moderneissa toimitiloissamme kuin myös etänä.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Arvostamme kokemusta terveydenhuoltosektorilta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa.

Hyvinvointialueen modernit työtilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä, Aalto-yliopiston metroaseman läheisyydessä: Tekniikantie 15, 02150 Espoo. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Työsuhde-etuihisi kuuluvat muun muassa kulttuuri- ja liikuntaetuja, lounasetu sekä työmatkaetu. Lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön ja osaavan tiimin tuen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa erityispalvelujen päällikkö Kirsi Uurto, etunimi.sukunimi@luvn.fi, puh. 0406393979.

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Konsernihallinto- ja palvelut, Tukipalvelut

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Sinulle suositellut työpaikat