test

Tule meille Karviaiseen ja olet tukena elämässä!
Meille on tärkeää, että työyhteisössä arvostetaan asiakkaita ja työkavereita. Työskentelyilmapiirin tulee tukea omaan perustyöhön keskittymistä.

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen perhekeskukseen haetaan
virkasuhteeseen erityissosiaaliohjaajaa sosiaalihuoltolain mukaisen palvelun tiimiin.

Erityissosiaaliohjaajan tehtävänkuvaan kuuluu sosiaalihuoltolain mukainen palvelutarpeen arviointi, omatyöntekijänä toimiminen: asiakassuunnitelmien valmistelu ja päätöksien teko, perhetyö, neuvonta, ohjaus ja verkostotyö. Tehtävään kuuluu myös työparityöskentely erityisen tuen asiakkaan vastuusosiaalityöntekijän sekä muiden systeemisen tiimin asiantuntijoiden kanssa. Erityissosiaaliohjaajan erityistehtäviin kuuluu sosiaalihuoltolain mukaisia valvottuja tapaamisia ja vaihtoja sekä tuettuja tapaamisia koskeva päätöksenteko käräjäoikeuden päätöksen tai vanhempien tapaamissopimuksen perusteella. Erityissosiaaliohjaaja on myös mukana SIB-hankkeessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalialan ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK), esimerkiksi sosionomi (YAMK). Erilaisten työmenetelmien tuntemus, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja tiimissä toimimiseen ovat tehtävässä vaadittavia taitoja. Tehtävä edellyttää kokemusta lasten - ja nuorten kanssa työskentelystä.
Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn liikkuvan luonteen vuoksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika 38,15h/vko.
Tehtäväkohtainen palkka on 3056,19 euroa.

Työaikamme on keskimääräinen yleistyöaika eli tarvittaessa työskentelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin asiakasperheen tarpeen mukaan. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE tes:n mukaan. Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja.
Tehtävään valitun on esitettävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 2002/504 edellyttämä ote rikosrekisteristä, sekä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Jätä hakemuksesi 26.1.2022 mennessä kuntarekry.fi-sivuston kautta, hakuavain 407465. Ryhmähaastattelu on 27.1.2022 klo 14.30. Ryhmähaastatteluun kutsutaan erikseen.

Lisätietoja

https://karviainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merja Tavi-Räisänen, etunimi.sukunimi@karviainen.fi
Janica Laaksonen, etunimi.sukunimi@karviainen.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Sosiaalipalvelut, Perhekeskus, Perheiden sosiaalipalvelut

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä. Perhesosiaalityössä työskentelee moniammatillinen ja osaava henkilöstö: sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, ammatillisia tukihenkilöitä ja perhetyöntekijöitä.


Osoite: Ojakkalantie 10, 03100 Nummela
Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat