Erityissosiaalityöntekijä - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Erityissosiaalityöntekijän tehtävät Turun kaupungin ulkomaalaistoimistossa. Tehtävät sisältävät pakolais- ja paluumuuttajataustaisten maahanmuuttajien kanssa tehtävän avohuollon aikuis- ja lapsiperhesosiaalityön ja lastensuojelun lisäksi maahanmuuttajatyöhön liittyviä erityistehtäviä, kuten vastaanottovaiheen sosiaalityötä ja kotoutumisen edistämistä.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukainen pätevyys.

Lisäksi edellytetään työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvä suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito.

Muu kielitaito luetaan eduksi.

Tutustu työnantajaan

johtava sosiaalityöntekijä Jyri Mikkola 0505907940 / jyri.mikkola@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Ulkomaalaistoimisto, sosiaalityö
Osoite: Linnankatu 23, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.