Skip to main content
test
Erityissuunnittelija (asiakasmaksut) - Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue etsii erityissuunnittelijaa vakituiseen virkaan.

Erityissuunnittelija toimii asiakasmaksujen ja yleisesti maksuja koskevien prosessien asiantuntijana. Tehtävässään hän ohjaa ja neuvoo maksuja koskevissa asioissa palvelualueiden henkilöstöä, valmistelee maksuja koskevia asioita poliittiseen päätöksentekoon sekä tuottaa selvityksiä, materiaaleja ja ohjeita asiakasmaksuprosessien ohjaamiseksi hyvinvointialueella. Erityissuunnittelija myös päättää asiakasmaksujen alentamisesta ja perimättä jättämisestä toimivaltansa mukaisesti.

Erityissuunnittelija huolehtii osaltaan sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuihin liittyvien prosessien toiminnasta hyvinvointialueella ja varmistaa toiminnallaan, että asiakasmaksut tulevat kerätyiksi täysimääräisesti. Erityissuunnittelija varmistaa toiminnan yhdenmukaisuutta, asiakasmaksuja koskevan päätöksenteon laatua ja edistää yhdenmukaista asiakasmaksulainsäädännön soveltamista hyvinvointialueen palveluissa. Erityissuunnittelijan tehtävään voi sisältyä lähiesihenkilörooli ja asiakasmaksupäällikön sijaisena toimiminen.

Erityissuunnittelijana työskentelet osana noin kymmenen henkilön tiimiä. Päivittäisessä työssäsi sinulla on tukena paitsi kannustava tiimisi myös ajantasaiset työvälineet. Tarjoamme kiinnostavan tehtävän, jossa on mahdollisuus oppia ja kehittyä.

Virkasuhde on vakituinen ja pyritään täyttämään mahdollisimman pian. Viranhoitoaika on 36 tuntia ja 15 minuuttia / viikko. Virkasuhteen muut ehdot KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään valmiutta laajan asiakokonaisuuden hahmottamiseen sekä kykyä omaksua asiakasmaksuihin liittyvää sääntelyä ja käytäntöjä. Lisäksi tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä verkostomaista työskentelytapaa. Sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan, asiakasmaksuja koskevan lainsäädännön ja hallinnollisen päätöksenteon tunteminen on eduksi tehtävässä menestymisessä. Sujuva ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito katsotaan hakijan eduksi.

Etsimämme henkilö on yhteistyötaitoinen sosiaali- ja terveydenhuollosta kiinnostunut asiantuntija, joka hahmottaa asiakasmaksujen roolin osana palveluiden järjestämisen kokonaisuutta. Työtavoiltaan etsimämme erityissuunnittelija on joustava ja hänellä on kykyä siirtää suunnitelmat käytäntöön yhdessä yhteistyökumppanien ja sidosryhmien kanssa.

Hyvinvointialueen modernit työtilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä, Aalto-yliopiston metroaseman läheisyydessä: Tekniikantie 15, 02150 Espoo. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Työsuhde-etuihisi kuuluvat muun muassa kulttuuri- ja liikuntaetu, lounasetu sekä työmatkaetu. Lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön ja osaavan tiimin tuen.

Lisätietoja

http://www.luvn.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasmaksujen projektipäällikkö Hermanni Jansson, hermanni.jansson@luvn.fi, p. 040 508 2832 sekä hallinnon ja hankinnan valmistelujohtaja Jarno Moisala, jarno.moisala@luvn.fi p. 040 636 9768.

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Konsernihallinto- ja palvelut, Hallinto

Tule tekemään jotain, jota voit tehdä vain kerran elämässäsi - nimittäin rakentamaan ja jättämään jälkesi Suomen itsenäisyyden historian merkityksellisimpään ja laajimpaan hallinnolliseen uudistukseen. Samalla pääset rakentamaan erinomaista ja vahvasti kaksikielistä hyvinvointialuetta sekä valmistelemaan hallinnon laajaa ja erityisen merkityksellistä valmistelukokonaisuutta. Olet mukana toteuttamassa ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut, oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Sinulle suositellut työpaikat