Haemme lastensuojelun erityistyöntekijää (toimintaterapeutti) vakituiseen työsuhteeseen, alkaen 30.8 tai sopimuksen mukaan.

Tutustu työhön ja hae 5.8.2021 klo 14.00 mennessä.

Kotirinteen perhetukikeskus on Hyvinkään kaupungissa sijaitseva 7-paikkainen lastensuojelun tukea tarvitsevien 12 - 17 -vuotiaiden nuorten vastaanotto- ja arviointiyksikkö sekä 7- paikkainen kuntoutus- ja arviointiyksikkö. Molemmissa yksiköissä hoito- ja kasvatustyöstä vastaa 7 ohjaajaa, yöhoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja ja vastaava ohjaaja. Lisäksi yksikössä työskentelee kotihuollon ohjaaja, laitoshuoltaja ja perhetukikeskuksen esimies.

Tutustu linkin kautta Kotirinteen vastaanottoyksikköön LINKKI

Työtehtävät:

  • Erityistyöntekijä toimii lasten arjessa, havainnoiden asiakkaita ja tavaten heitä sekä yksilö- että ryhmätilanteissa.
  • Erityistyöntekijä toimii osana yksiköiden työryhmiä, ollen vastuussa toimintaterapeuttisen näkökulman selvittelystä ja tiedottamisesta osana arviointi- ja kuntoutustyöskentelyä.
  • Erityistyöntekijä vastaa sijoituksen yhteydessä nuorille tehtävästä toimintakyvyn tutkimuksista, arvioista sekä hoidosta.
  • Hän osallistuu yksiköissä säännöllisesti pidettäviin tiimeihin ja konsultaatioihin oman alansa asiantuntijana.
  • Erityistyöntekijä osallistuu tarvittaessa nuoren hoito- ja kasvatusneuvotteluihin sekä muihin tapaamisiin.
  • Työ edellyttää toimintaterapian luovaa käyttöä sekä valmiuksia työskennellä säännöllisesti myös iltaisin, käytännössä kahtena iltana viikossa noin klo 18-19 saakka.
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu toimintaterapeutti. Ajokortti on tehtävässä välttämätön työn liikkuvuuden takia.

Arvostamme kokemusta lastensuojelun sijaishuollosta sekä alaan liittyvää lisäkoulutusta. Hakijavalintaa tehdessämme hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutus sekä työyhteisötaidot, kehittämismyönteisyys sekä kokemus toimintaterapeutin työstä ovat eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, antoisan sekä haastavan näköalapaikan lastensuojelun sijaishuoltoon sen eri muodoissa. Tehtävää tukevat viikoittaiset tiimit, vastaavien ohjaajien, tiimien ja esimiesten arjen tuki ja säännölliset kehittämisiltapäivät. Koulutamme työn tarpeista lähtien. Työn tukena on myös säännöllinen työnohjaus.

Haastattelu pidetään viikoilla 33 ja 34.

  • Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Mikäli haluat tietää lisää tehtävästä: Palvelussuhteenehdot sekä palkkaus määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.
  • tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta
  • valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
___________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea! Olemme savuton työpaikka.

Tutustu Keusoteen sosiaalisessa medissa (IG, FB, LinkedIn) #keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat