Skip to main content
test
Erityisvarhaiskasvatuksen asiantuntija - Vihdin kunta

Vihdin kunnan varhaiskasvatus hakee erityisvarhaiskasvatuksen asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2022-2.6.2023, tehtävä edellyttää varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuutta.

Työtehtäväsi koostuvat erityisvarhaiskasvatuksen ja -esiopetuksen kehittämisestä, suunnittelusta ja arvioinnista. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat erityisvarhaiskasvatuksen ja -esiopetuksen toiminnan kehittäminen sekä uuden tiedon hyödyntäminen ja yhteisten toimintatapojen levittäminen Vihdin kunnan varhaiskasvatukseen.

Tehtävän tavoitteena on lapsille annettavan tuen koordinointi ja yhteisten toimintatapojen varmistaminen. Toimit osana varhaiskasvatuksen erityisopettajien tiimiä, joiden esimiehenä toimii varhaiskasvatuspäällikkö. Lisäksi työparinasi toimii perusopetuksen erityisopetuksen asiantuntija. Tämän työparityöskentelyn avulla varmistetaan myös yhdyspintatyöskentely varhaiskasvatuksen ja opetuksen kanssa.

Varhaiskasvatuslain uudistuksen myötä tuen asioiden kirjaamistapaa ja päätöksentekoprosessia on uudistettu, pääset mukaan uuden toimintatavan vakiinnuttamiseen konsultoivana ja päätöksiä valmistelevana henkilönä. Varhaiskasvatuksen moniammatillinen yhteistyö eri tahojen kanssa kuuluu vahvasti tehtäväkenttääsi. Erityisvarhaiskasvatuksen asiantuntijan tehtävänä on toimia Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamassa hankkeessa varhaiskasvatuksen tuen vahvistamiseksi.

ARVOSTAMME
- kehittävää ja positiivista työotetta
- erityispedagogista osaamista, kokemusta, näkemystä ja kiinnostusta kehittämiseen
- verkostotyötaitoja

Työn aloitus 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 2.6.2023 (mahdollisesti jatkuu). Työaika on OVTES:n mukainen kokopäivätyö. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2920,92 € kuukaudessa sekä mahdolliset lisät.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 § mukainen kelpoisuus. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Tervetuloa työskentelemään joukkoomme vihtiläisten lasten ja perheiden kanssa!

Hakuaika päättyy 22.8.2022 klo 15:00.
Haastattelut järjestetään erikseen sovittuna ajankohtana.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Taina Vainio, puh. 044 467 5275, taina.vainio@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Hallinto

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela
Vihdin kunta - Savuton työpaikka Vihdin kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat