Skip to main content
test

Kempeleen varhaiskasvatuksessa on haettavana kaksi (2) erityisvarhaiskasvatuksen lastenhoitajan toistaiseksi voimassa olevaa tehtävää 1.8.2023 alkaen. Tehtävät sijoittuvat tarpeen mukaan Kempeleen kunnallisiin päiväkoteihin.

Lapsen ja perheen hyvinvointi ja kohtaaminen arjessa on meille tärkeää. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksemme pedagogiikkaa ja laatua. Kehittämisen erityisenä painopisteenämme on tunne- ja vuorovaikutustaidot. Henkilöstön osaamisen tueksi järjestämme täydennyskoulutusta sekä kehitämme aktiivisesti työhyvinvointia. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja pedagogiikkaa innostuneiden ammattilaisten kanssa.

Varhaiskasvatuksessa lapsen kehitystä ja oppimista tuetaan lapsen tarpeiden edellyttämällä tavalla. Tuki järjestetään osana varhaiskasvatuksen päivittäistä toimintaa. Erityisvarhaiskasvatuksen lastenhoitajat (ELHO) työskentelevät lapsiryhmissä lasten tuen järjestämiseksi, kun tarvitaan tehostetumpaa ja erityistä tukea. Elho tukee lapsen kehitystä ja oppimista lapsen varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti toimien tiiviisti yhteistyössä muun työtiimin kanssa.

Odotamme erityisvarhaiskasvatuksen lastenhoitajilta innostunutta ja kehittävää työotetta, moniammatillista työskentelytapaa sekä hyviä tiimi- ja työyhteisötaitoja. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja monipuolista varhaiskasvatuksen pedagogiikan hallintaa sekä työkokemusta tukea tarvitsevien lasten parissa työskentelystä. Lisäksi arvostamme kokemusta tunne- ja vuorovaikutustaitoihin liittyvistä työtavoista ja menetelmistä, pienryhmäpedagogiikasta, lapsen tunne- ja itsesäätelytaitojen tukemisesta sekä kuvien ja tukiviittomien käytöstä.

Erityisvarhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehto määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§:n mukaan. Valittujen on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista sekä esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Noudatamme tehtävissä neljän (4) kuukauden koeaikaa. Kempeleen kunnassa on tarjolla työntekijöille henkilöstöetuina mm. ePassi -etuus, edullinen virkistysuimalan vuosikortti ja vuoden 2023 aikana käyttöön otettava työsuhdepolkupyöräetu. Lisäksi kunnan työntekijät voivat hyödyntää useiden kempeleläisten yritysten tarjoamia etuja mm. liikuntaan ja muihin palveluihin.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 31.3.2023 klo 15:00 mennessä.

Tehtävien haastattelut järjestetään viikoilla 15-16.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuksenjohtaja Virpi Uutela, puh. 050 5681907 ajalla: 23.3 klo 15.15-16.00 ja 28.3 klo 9.30-11.00.

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

Kempele kuuluu eturivin kasvu- ja elinvoimakuntien joukkoon Suomessa. Olemme reilun 19 000 asukkaan nuorekas ja ketterä kunta, jossa kaupunki ja maaseutu kohtaavat ihastuttavalla tavalla. Kempele sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta.

Annamme asukkaillemme turvallisen ympäristön elää arkea ja toteuttaa unelmia. Uskomme kumppanuuteen, yhdessä tekemisen voimaan ja positiiviseen ilmapiiriin. Toimimme rohkeasti ja luomme uutta. Toimintaamme kannattelevat keskinäinen luottamus, halu ja kyky tehdä yhteistyötä sekä usko tulevaisuuteen.

Hyvä kasvaa Kempeleessä!


Osoite: Kempele, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat