test
Esihenkilö asumisyksikköön - Varkauden kaupunki

Etsimme ennakkoluulotonta, idearikasta, ratkaisukeskeistä, motivoitunutta ja positiivista esihenkilöä. Oletko se sinä?

Meillä on tarjolla mielenkiintoinen esihenkilön tehtävä TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN -yksikössä, jossa Sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää osaamistasi laaja-alaisesti. Oletko innostunut, kehittämismyönteinen ja valmis johtamaan yksikköä muuttuvassa sote - ympäristössä?

Haemme TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN asumisyksikön esihenkilöä vakituiseen virkasuhteeseen Varkauteen. Paikka on ollut haussa jo aikaisemmin ja huomioimme aikaisemmin paikkaa hakeneet.

Esihenkilönä vastaat tehostetun palveluasumisen asumisyksikön moniammatillisesta henkilöstöhallinnosta, toiminnan kehittämisestä, johtamisesta sekä taloudesta. Huolehdit tiimisi henkilöstön jaksamisen tukemisesta ja työhyvinvoinnin kehittämisestä yhdessä yhteistyötahojen kanssa. Tehtävänäsi on tukea työntekijöiden onnistumista heidän perustehtävässään ja näin mahdollistaa osaltaan asiakkaiden laadukas ja hyvä hoito. Esihenkilönä kuulut hoito- ja hoivapalvelualueen johtoryhmään.

Toivomme sinulla olevan positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne työhön. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kykyä hallita useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti muuttuvassa tilanteessa.

Työntekijäsi toivovat sinun olevan avoin, tasapuolinen, oikeudenmukainen, kuuntelutaitoinen, sanansa mittainen, henkilöstön mukaan ottava ja helposti lähestyttävä esihenkilö, joka hoitaa työtään isolla sydämellä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali - ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai vastaava tutkinto. Arvostamme myös riittävää johtamisen ja esimiestyön lisäkoulutusta.

Tule mukaan innostuneeseen porukkaamme kehittämään tulevaisuuden asumispalveluita!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelualuepäällikkö Reetta Kettunen reetta.kettunen@varkaus.fi,
p. 040 0123 820
Sosiaali- ja terveysjohtaja Soile Merilä soile.merila@varkaus.fi,
p. 041 7308 480

Lisätietoja

Hoito- ja hoivapalveluiden palvelualue

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus, 78300 Varkaus
Varkauden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat