Hei sinä innovatiivinen ja luova opettaja! Haluatko olla mukana kehittämässä opetusta Lapinjärven kunnassa? Kirkonkylän koulussa on avoinna tuntiopettajan tehtävä esiopetuksessa ajalle 28.9.-30.6.2021.

Haemme Lapinjärven ihmislähtöiseen kuntaan tuntiopettajaa esikouluun. Opetusvelvollisuus on 19 tuntia. Esikoulussa on 13 aktiivista oppilasta. Esikoulu sijaitsee tunnelmallisessa tilassa Koko Kylän Työhuoneella kirjaston yhteydessä kirkonkylällä. Pihapiirissä on myös päiväkoti Peikkolaakso. Ruokailu tapahtuu Kirkonkylän koulussa, johon on matkaa noin 500 metriä. Esikoululaiset tutustuvat ruokailun yhteydessä tulevaan kouluunsa ja pääsevät leikkimään ja ulkoilemaan myös koulun pihalla.

Koulumme toiminta-ajatuksena on saada oppilaat ajattelemaan itsenäisesti. Haluamme tarjota lapsille kokemuksia oppimisen ilosta ja lapsilähtöisestä oppimisympäristöstä. Tavoitteemme on vastuullisia valintoja tekevä oppilas, joka ottaa toiset ihmiset huomioon ja uskoo omiin mahdollisuuksiinsa vaikuttaa kouluyhteisössä ja koko yhteiskunnassa.

Esikoulunopettajan tehtävässä on toimintatapamme mukaisesti eduksi tietynlainen leikkimielisyys, mutta opettajalta vaaditaan tarvittaessa myös jämptiä otetta. Lähiympäristön tarjoamat mahdollisuudet antavat hyvän pohjan liikunnan painottamiseen opetuksessa. Lapinjärvellä on panostettu vahvasti myös tietotekniikkaan: Jokaisella esikoululaisella on käytössään henkilökohtainen iPad, ja myös opettajalla on käytössään tietokone ja puhelin. Valinnassa luemme eduksi hyvät tietotekniset valmiudet. Esiluokan opettajaksi toivomme innostunutta ja joustavaa opetusalan ammattilaista. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä työskentelytapaa ja positiivisen pedagogiikan tuntemusta.

Esiopettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset perustuvat asetukseen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (629/1998). Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä ote rikosrekisteristä ja toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa tästä hausta voidaan valita myös ei-kelpoinen henkilö.

Lisätietoja

https://fi-fi.facebook.com/KirkonkylaLapinjarvi/
https://www.lapinjarvi.fi/paivahoito-ja-koulutus/opetus-ja-koulutus/perusopetus/kirkonkylan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Rehtori Piia Siltala piia.siltala(at)lapinjarvi.fi puh. 044 581 8076 tai
sivistystoimenjohtaja Pia Aaltonen pia.aaltonen(at)lapinjarvi.fi puh. 050 543 9522

Lapinjärven kunta, Sivistystoimi, Kirkonkylän koulu
Osoite: Koulutie 16, 07800 Lapinjärvi

Lapinjärvi on yllätyksellisin, hauskin ja ihmislähtöisin kunta itäisellä Uudellamaalla hyvien yhteyksien päässä Porvoosta, Loviisasta ja Kouvolasta vain tunti Helsingistä itään! Rakennamme muistiystävällistä taajamaa, Lapinjärvi-taloja ja digitaalisia opetuspalveluita yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Olemme kokeileva kunta ja etsimme aktiivisesti uudenlaisia tapoja toteuttaa kunnallisia peruspalveluita..