Skip to main content
test

Isojoen kunnan sivistysosasto hakee esiluokanopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.8. 2022-31.7.2023. Tehtävänä on opettaa esiopetusluokan oppilaita Isojoen Koulukolmiossa. Ryhmässä on 9 lasta.

Esikoulunopettajana työskentelet tulevaisuuden rehtejä isojokisia opettaen ja olet tärkeä lenkki pienten lasten siirtyessä varhaiskasvatuksesta peruskouluun. Henkilöstöetuina saat käyttöösi esimerkiksi ePassin hyvinvointi- ja liikuntaedut, sekä tunnin ohjattua liikuntaa viikossa.

Viran kelpoisuus määräytyy asetuksen 986/1998 7 §:n mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot ovat OVTES:n mukaiset. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus, johon liitetään ansioluettelo, lähetetään 17.5.2022 klo 15.00 mennessä sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen koulutoimisto@isojoki.fi tai postitse osoitteella:
Isojoen kunnan koulutuslautakunta, PL 23, 64901 Isojoki.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://isojoki.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Antti Oikarinen, 0400 712244, etunimi.sukunimi@isojoki.fi

Lisätietoja

Isojoen Koulukolmio

Isojoki on yritteliäs kunta, jossa vallitsee yhteistyökykyinen ja ihmisiä arvostava ilmapiiri. Puhdas luonto ja iloinen elämänmeno ovat kuntamme erityispiirteitä. Toivotamme Sinut tervetulleeksi tiiviiseen työyhteisöömme, jossa tuemme toinen toisiamme.


Osoite: Teollisuustie 1 A, 64900 Isojoki

Sinulle suositellut työpaikat