Skip to main content
test
Esiopetuksen musiikkikasvattaja - Liperin kunta

Olemme saaneet rahoitusta resurssiopettajan, painopisteenä musiikkikasvatus, palkkaamiseen Liperin esiopetukseen (ajalle 15.8.2022 - 31.12.2023). Meillä on varhaiskasvatuksessa työskennellyt jo vuoden ajan ollut musiikkikasvattajia ja kolmen vuoden ajan taidekasvattajia. Nyt voimme palkata musiikkikasvattajan myös esiopetukseen.

Musiikkikasvattajan tehtäviin kuulu esiopetuksen monipuolisen musiikkikasvatuksen kehittäminen yhdessä esiopettajien kanssa. Musiikkikasvatuksella on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia lasten hyvinvointiin ja oppimiseen. Musiikkikasvatus toteutetaan pienryhmissä eri esiopetusyksiköissä.

Sinulla voi olla varhaiskasvatuksen opettajan, erityisopettajan, luokanopettajan, musiikkipedagogin tai muu opetus tai kasvatusalan tutkinto. Kasvatusalan perustutkinnon lisäksi edellytämme koulutusta tai tavoitteellista harrastustaustaa musiikin alalta.

Palkkaus on 2622,33 €, työ on kokoaikainen ja siinä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksytty lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja: varhaiskasvatuksen vastaava Annina Hirvonen p. 040 7401878 tai Sanna Partanen p. 040 7660950, sähköposti etunimi.sukunimi@edu.liperi.fi

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen vastaava Annina Hirvonen p. 040 7401878 tai Sanna Partanen p. 040 7660950, sähköposti etunimi.sukunimi@edu.liperi.fi

Lisätietoja

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Liperi on kolmen taajaman ja 12 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Keskustie 3, 83100 Liperi

Sinulle suositellut työpaikat