Esiopetuksen resurssiopettaja - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksen vastuualueella on haettavana 3 esiopetuksen resurssiopettajaa ajalle 11.8.2021 - 3.6.2022, viikkotyöaika 30 h/vko, koeaika 4 kk:
Korkeakosken ja Kyminkartanon esiopetus yhteinen resurssiopettaja
Mussalon esiopetus
Otsolan ja Metsolan esiopetus yhteinen resurssiopettaja

Oletko sinä etsimämme henkilö, jolla on rohkeutta heittäytyä, kokeilla uutta sekä olla mukana kehittämässä yksikön toimintaa kieli- ja kulttuuritietoisuus painotuksella? Meillä tulet työskentelemään osaavassa, innovatiivisessa ja ammatillista kehittymistä tukevassa työyhteisössä.

Kotkan varhaiskasvatuksessa on esiopetus mukaan luettuna noin 2000 lasta.
Kotkan varhaiskasvatuksessa toiminta perustuu pienryhmäpedagogiikkaan. Kannustamme lapsia liikkuvaan elämäntapaan ja otamme heidät mukaan oman arkensa suunnitteluun. Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyvät sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus ja myönteinen ajattelu. Työ sisältää lasten vuorovaikutuksen vahvistamista, pitkäkestoisen vuorovaikutuksen turvaamista, oppimisen tukemista sekä kaksi- ja monikielisyyden suunnitelman pohjalta työskentelyä yksikkötasolla.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka esiopetuksessa on 2601,75 x 78,43 % €/kk. Tehtäviin valittujen on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen
jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Hakuaikaa on jatkettu 30.7.2021 klo 15.00 asti. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja esiopetuksen tehtävistä antaa kehittämissuunnittelija Pia Eskola, pia.k.eskola@kotka.fi, p. 040 546 4279 ja varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Heidi Porttila, heidi.porttila@kotka.fi, p. 040 539 6410

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat