Espanjan kielen tuntiopettaja - Hattulan kunta

Hattulan kunnassa on haettavana toistaiseksi voimassaoleva espanjan kielen tuntiopettajan tehtävä 1.8.2021 alkaen. Parolan Yhteiskoulussa (luokat 7-9) on noin 400 oppilasta ja 60 työntekijää.

Etsimme joukkoomme työstään ja sen kehittämisestä kiinnostunutta opetuksen ammattilaista.

Espanjan tuntiopettajan työmäärä voi vaihdella lukuvuosittain. Tunteja voi olla eri työpisteillä, kuten Parolan Yhteiskoululla, alakoululla ja mahdollisesti myös Parolan lukiossa.

Toivomme hakijalta:
- oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
- hyviä yhteistyötaitoja
- aiempaa työkokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä

Hakijan eduksi katsotaan sähköisten oppimateriaalien ja opetusteknologian tunteminen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti. Tehtävään valitun tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaamisesta, sekä nähtäväksi itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Koeaika 6kk.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Tutustu työnantajaan

Rehtori johanna.hyytia@eduhat.fi

Hattulan kunta, Sivistystoimiala, Peruskoulut, Parolan Yhteiskoulu
Osoite: Myllytie 33, 13720 Parola

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.