Haluatko yhdistää perinteisen terveyskeskuslääkärin työn teknologiaan pitämällä etävastaanottoa? Hyvien kokemuksien ja kasvavan kysynnän myötä lisäämme etävastaanottotoimintaa ja vahvistamme lääkäriresurssiamme.

Tule meille Jyväskylään vakituiseen virkaan

ETÄLÄÄKÄRIKSI

Seututerveyskeskus on Keski-Suomen kahdeksan kunnan ketterä perusterveydenhuollon toimija. Vahvistamme jo olemassa olevaa hyvin toimivaa etävastaanottotoimintaamme. Haemme nyt Jyväskylän toimipisteeseemme monipuolista terveyskeskuskokemusta omaavaa ja perusterveydenhuollon vastaanoton moniammatilliset prosessit hyvin tuntevaa terveyskeskuslääkäriä. Etälääkärinä saat tehdä terveyskeskustyötä ilman keskeytyksiä vastaanoton aikana ja sinun on helppo hallita työaikaasi. Voit hyödyntää moniammatillista osaamistasi uusien menetelmien avulla. Tukenasi on toinen vakituinen etälääkärimme ja kohdennettu sovellusasiantuntija. Tutustu toimintaamme oheiselta videolta.

Monta hyvää syytä tulla meille töihin:
- Olemme kollegoiden suosittelema työnantaja! Työilmapiiri, yhteistyö ja potilastyytyväisyys ovat palautekyselyissä erinomaista luokkaa.
- Olemme erityisesti panostaneet moniammatilliseen työotteeseen ja konsultaatioihin, mikä tekee meillä yleislääkärin työstä motivoivaa.
- Tukenasi sinulla on kollegoiden lisäksi moniammatillinen ja osaava työyhteisö.
- Meillä on toimiva hyvin järjestetty erikoislääkäritasoinen tutorointijärjestelmä ja kannustamme kouluttautumiseen. Olemme palkittu viiden tähden koulutuspaikaksi.
- Meillä on kilpailukykyinen palkka. Kysy lisää palkkauksestamme!

Seututerveyskeskuksella on oma psykiatri sekä diabetesvastuulääkäri. GI-tähystykset, ortopedin, kardiologin ja radiologin ja geriatrin konsultaatiot on järjestetty tukemaan työtäsi koko muun henkilökunnan lisäksi. Hoitohenkilökuntamme osaamista vahvistavat rajatun lääkkeenmääräämisen erityisluvan omaavat hoitajat, depressio- ja päihdehoitajat sekä mielenterveystiimit. Vastaanottomallina on ollut potilaslinjamalli, josta olemme siirtymässä moniammatilliseen tiimimalliin, jossa potilaiden hoitovastuu on henkilökohtaisella yhteyshoitajalla. Satsaamme erityisesti paljon palveluja käyttävien potilaiden hoitoon.

Tule mukaan vahvistamaan terveyskeskustyön asiakaslähtöistä kehittämistä, jossa seututerveyskeskus on edelläkävijä Keski-Suomessa! Palkkaus on lääkärisopimuksen mukainen. Otamme huomioon koulutuksesi, erityisosaamisesi ja työkokemuksesi. Kysy tästä lisää!

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys luetaan hakijalle eduksi. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona. Hakuaikaa on jatkettu.

Lisätietoja

http://www.seututk.fi
http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Kysy lisätietoa tehtävästä. Jätä yhteydenottopyyntö sähköpostilla.
Ylilääkäri Jari Raudasoja
jari.raudasoja@seututk.fi
(puh. 014 269 5904)
Toimitusjohtaja Eva Pihlamaa-Tuononen
eva.pihlamaa-tuononen@seututk.fi
(puh. 050 5976517)

Liikelaitos Seututerveyskeskus
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja -vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta. Katso www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat