Etsivä nuoriso-ohjaaja - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupungin työllisyysosasto hakee etsivää nuoriso-ohjaajaa 15.5.2020 alkaen.

Työtehtävät:
Toimia kaupungin etsivän nuorisotyöntekijän työparina koko vastuualueella. Ohjata nuoria edelleen palveluihin, jotka edistävät heidän sosiaalista kykyään ja kykyä toimia arjessa, sekä luoda heille edellytyksiä työnhakuun ja koulutukseen. Kehittää ja ylläpitää yhteistyötä toisen asteen oppilaitosten, puolustusvoimien, siviilipalveluksen sekä muiden yhteistyötahojen kanssa.

Työ on itsenäistä ja edellyttää, että olet oma-aloitteinen mutta samalla myös yhteistyökykyinen. Tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Kiinteä työpiste sijaitsee Karjaalla.

Kelpoisuusvaatimukset:
Hakijoilta edellytetään alan ammattikorkeakoulu- tai vastaavaa tutkintoa sekä kokemusta nuorisotyöstä. Kielitaitovaatimuksena on sekä ruotsin että suomen kielen hyvä suullinen taito.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002) mukaisesti.
Raasepori soveltaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 § mukaista henkilökunnan rokotusvaatimusta.

Työaika: 38,75 t/viikko
Palkka: KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan.
Koeaika on 6 kuukautta.

Lisätietoja antaa työpajatoiminnan päällikkö Benjamin Ekström, puh. 019 289 2289 tai benjamin.ekstrom@raseborg.fi .

Hakuaika pidennetään, aikaisemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon. Hakemukset laaditaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 282618. Hakuaika päättyy 14.4.2020 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa työpajatoiminnan päällikkö Benjamin Ekström, puh. 019 289 2289 tai benjamin.ekstrom@raseborg.fi

Sosiaali- ja terveydenhuolto, työllisyyspalvelut
Osoite: Karjaa, 10300 Karjaa

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.