Etsivä nuorisotyöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Etsivä nuorisotyöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin kaupunki julistaa haettavaksi
- vakinaisen etsivän nuorisotyöntekijä työsuhteen
- määräaikaisen etsivän nuorisotyöntekijä työsuhteen ajalle 1.6.2019-31.5.2020
Kelpoisuusvaatimuksena on yhteisöpedagogi AMK, sosionomi AMK, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, tai muu tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto.
Etsivän nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. yksilö- ja palveluohjaus, pienryhmätoiminnan suunnittelu ja toteutus, monialainen yhteistyö, tiedotus ja markkinointi, työn tilastointi ja raportointi ja ennaltaehkäisevä etsivä nuorisotyö eri toiminnoissa. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä liikkumista alueellisesti. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.
Arvostamme joustavuutta työajoissa, etsivän nuorisotyön tuntemusta ja työkokemusta nuorten elämää tukevasta työstä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.
Tehtäväkohtainen palkka on 2163 - 2336 euroa/kk kokemuksen mukaan.
Työaika on yleistyöaika.
Tehtävä alkaa 1.6.2019. Tehtävään valittavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Uudenkaupungin kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset etsivän nuorisotyöntekijän työsuhteeseen jätetään 29.3.2019 klo 14.30 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa http://www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo sekä jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista ja palvelutodistuksista. Alkuperäiset palvelu- ja opiskelutodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tarvittaessa hakemuksen liitteineen voi lähettää nuorisokuraattorille, osoitteella: Nuorisokuraattori, Koulupolku 5, 23500 Uusikaupunki. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Haastattelut tehtävään järjestetään viikoilla 14 ja 16.
Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisokuraattori Katriina Rauman 0503835305, katriina.rauman@uusikaupunki.fi

Lisätietoja

https://uusikaupunki.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/nuoriso/etsiva-nuorisotyo

Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisokuraattori Katriina Rauman 0503835305, katriina.rauman@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Nuorisoala
Osoite: Koulupolku 5, Uusikaupunki

Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45min Raumalta ja tunnin Turusta.

Tutustu työnantajaan