Etsivä nuorisotyöntekijä - Hattulan kunta

Etsivä nuorisotyöntekijä - Hattulan kunta

Hattulan kunta hakee kahta etsivää nuorisotyöntekijää määräaikaisiin työsuhteeseen ajalle 1.7.2019-30.6.2020. ja 1.7. - 31.12.2019 Toinen tehtävä on koulutusvapaan sijaisuus ja toinen on määräaikainen hanketuen vuoksi. Paikat täytetään mahdollisimman pian.

Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa olevia alle 29-vuotiaita hattulalaisia nuoria ja ohjata heitä sellaisten palveluiden ja tukien piiriin, joilla edistetään nuorten pääsyä koulutukseen ja työmarkkinoille. Nuoria ohjataan ja autetaan sekä yksilöllisesti että kokonaisvaltaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteinen tutkinto. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, moniammatillista tiimi- sekä verkostotyön osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kokemusta oman hallinnonalan hoitamisesta. Arvostamme hakijoiden kokemusta nuorisotyöstä, diginuorisotyöstä ja liikunnallista työotetta. Työkokemustoive on 1-5 vuotta, mutta myös vähemmän työkokemusta omaavat huomioidaan.

Toimeen valittu työskentelee työparina toisen etsivän nuorisotyöntekijän kanssa.

Työ on liikkuvaa, joustavaa ja myös osaltaan ilta- ja viikonlopputyötä. Oma auto on välttämätön.

Toimeen valitun on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Koeaika on 4 kk.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Liikunta- ja vapaa-aikatoimen päällikkö
jari.salmela@eduhat.fi
050 5090327

Hattulan kunta
Osoite: Hattula

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110 km, Tampereelle 70 km ja Hämeenlinnaan 10 km.
Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.

Tutustu työnantajaan