Etsivä nuorisotyöntekijä - Juvan kunta

Haemme osaavaan joukkoomme etsivän nuorisotyön ammattilaista määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1. - 31.12.2020.

Etsivän nuorisotyön tarkoituksena on tavoittaa alle 29-vuotias nuori ja auttaa hänet sellaisten palvelujen piiriin, jotka edistävät nuoren kasvua ja itsenäistymistä sekä pääsyä koulutukseen ja työmarkkinoille. Määräaikainen työsuhde sisältää etsivän nuorisotyön ohjaajan tehtävät nuorisopalveluiden työtiimissä. Lisäksi työhön kuuluu satunnaisesti nuorisopalveluiden muita työtehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on nuorisoalan amk-tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Edellytämme organisointikykyä, yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työotetta. Pitempiaikainen työkokemus nuorten parissa toimimisesta sekä ryhmänohjauksesta katsotaan eduksi. Työaika painottuu myös iltoihin ja viikonloppuihin.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamista sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

(Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, nuorisotoimi, PL 28, 51901 JUVA. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.)

Lisätietoja

http://www.juva.fi

Tutustu työnantajaan

Nuoriso-ohjaaja Tarja Himanen, puh. 040 707 8243, tarja.himanen@juva.fi

Juvan kunta, Sivistys, Vapaa-aikatoimi, Nuorisotoimi
Osoite: Juvantie 13, 51900 Juva

Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupalliset palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa.

Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden parantamiseksi.

Juvan kunta on savuton työpaikka.