Etsivä nuorisotyöntekijä - Nokian kaupunki

Nokian kaupunki hakee ETSIVÄÄ NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen toimeen.
Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan.

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on nuorisolain mukaisesti tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori ja auttaa hänet sellaisten palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan ja itsenäistymistään sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille. Etsivänuorisotyö toimii osana nuorisopalveluita.

Tehtävään edellytetään alalle soveltuvaa AMK - tutkintoa esim. yhteisöpedagogi tai sosionomi tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta nuorten parissa tehtävästä työstä. Kokemus etsivästä nuorisotyöstä katsotaan eduksi.

Työssä tarvitaan kykyä kohdata vaikeassakin elämäntilanteessa olevia nuoria, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja moni ammatillista tiimi- sekä verkostotyön osaamista. Työ on liikkuvaa, joustavaa ja sisältää tarvittaessa myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Työaika 38,75 h /vko. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Tehtävään valitun on toimitettava työnantajalle rikosrekisterilain 6 § 2 momentin tarkoittama rikosrekisteriote, sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Hakemukseen liitetään selvitys hakijan kelpoisuudesta (CV) liitetiedosto toiminnalla.

Hakuaika päättyy 8.4.2020 klo 15.00 .

Lisätietoja

https://www.nokiankaupunki.fi/vapaa-aika/nuorten-nokia/toimintaa-nuorille-lyhyt-palveluiden-esittely-henkiloston-tiedot/etsiva-nuorisotyo/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vapaa-aikajohtaja Marko Ojala p. 040 7799 068
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Vapaa-aikapalvelut
Osoite: Souranderintie 7, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, noin 33 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.