Etsivä nuorisotyöntekijä - Nousiaisten kunta

Nousiaisten kunta hakee etsivää nuorisotyöntekijää työpariksi nykyiselle etsivällemme Tarulle. Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.11.2020-31.5.2022. Tavoitteena on, että työt jatkuvat myös määräajan jälkeen toistaiseksi voimassaolevana työsuhteena. Etsivän nuorisotyöntekijän toimialueena ovat Maskun, Nousiaisten ja Mynämäen kunnat. Asukkaita alueella on noin 23 000.

Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävänä on tavoittaa palveluiden ulkopuolella olevia 15-29 vuotiaita nuoria ja ohjata heitä heille sopivien palveluiden piiriin.

Tehtävään valittavalta edellytetään riittävää nuoriso-, sosiaali - tai terveysalan koulutusta (soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto) sekä mielellään työkokemusta etsivänä nuorisotyöntekijänä toimimisesta. Etsimme henkilöä, jolla on hyvä nuorten kohtaamisen taito. Arvostamme joustavuutta, yhteistyökykyä sekä ryhmänohjauskokemusta.

Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työn alueellisuuden ja liikkuvuuden vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2470€/kk. Tehtävässä on 2 kuukauden koeaika. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvä KVTES:n mukaisesti. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee tehdä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.9.2020 klo 12 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut pidetään vkolla 42 Nousiaisissa.

Rekrytoinnin edellytyksenä on positiivinen valtionapupäätös toisen etsivän palkkaamiseksi Nousiaisten kuntaan.

Lisätietoja

http://www.nousiainen.fi

Tutustu työnantajaan

Vapaa-aikatoimen päällikkö Jouni Kangasniemi
044-4355 303
jouni.kangasniemi@nousiainen.f
Etsivä nuorisotyöntekijä Taru Leppimäki
044-4356 919
etsiva@nousiainen.fi

Nousiaisten kunta, Sivistysosasto
Osoite: Moisiontie 19, 21270 Nousiainen

Nousiaisten kunta on n. 4800 asukkaan kunta lähellä Turkua. Tehtävän toimialueena ovat Maskun, Nousiaisten ja Mynämäen kunnat.