Etsivä nuorisotyöntekijä - Muuramen kunta

Muuramen kunnan nuorisopalvelut hakee vakituista etsivää nuorisotyöntekijää 2.8. alkaen

Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävänä on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella ja tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena etsivän nuorisotyöntekijän tehtävään on alalle soveltuva tutkinto, kuten sosionomi tai yhteisöpedagogi. Työssä tarvitaan sosiaalisuutta, aktiivisuutta, vuorovaikutustaitoja sekä moniammatillisen tiimi- ja verkostotyön hallitsemista. Eduksi katsotaan nuoren elämää tukevien palveluiden laaja-alainen hallinta sekä työkokemus haastavissa elämäntilanteissa olevien nuorten ja nuorten aikuisten parista.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Etsivä tapaa ja ohjaa nuoria monipuolisessa toimintaympäristössä Muuramen ja sen lähialueiden piirissä. Oman auton käyttö on välttämätöntä tehtävän hoidossa.

Muuramen nuorisopalvelut tarjoaa näköalapaikan nuorison parissa tehtävään työhön sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä nuorisolähtöisessä kunnassa. Työsi tueksi tarjoamme sinulle iloisen ja osaavan työyhteisön sekä monipuolisen toimintaympäristön.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikostaustaote.

Hakemukset pyydetään ensisijaisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 352757). Paperiset hakemukset toimitetaan osoitteella:

Jari Solismaa
Nuorisopalvelut / Muuramen kunta
Virastotie 2 40950 Muurame

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Jari Solismaa, vastaava-nuoriso-ohjaaja
050 357 9637 / jari.solismaa@muurame.fi

Nuorisopalvelut
Osoite: Virastotie 2, 40950 Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava yli 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.

Sinulle suositellut työpaikat