test

Utajärven kunnan hyvinvointipalvelut hakee etsivää nuorisotyöntekijää vakituisen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Etsivä nuorisotyö on nuorisotyötä, jonka tavoitteena on tavoittaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työelämän ulkopuolella tai tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvittavat palvelut. Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle varhaista tukea ja vahvistaa nuoren valmiuksia päästä elämässä eteenpäin.
Etsivältä nuorisotyöntekijältä edellytetään valmiuksia kohdata vaikeassakin elämäntilanteessa olevia nuoria ja tehtävässä katsotaan eduksi kokemus nuorten elämää tukevasta työstä. Vastuullisuus, asiakaspalveluhenkisyys, joustavuus ja positiivinen asenne auttavat työtehtävien suorittamista. Myös kokemus verkostotyöstä katsotaan eduksi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaalialan korkeakoulututkinto (esim. sosionomi AMK) tai muu vastaava tutkinto sekä perehtyneisyys nuorisotyöhön.

Tarjoamme haasteellista ja mielenkiintoista työtä sekä innovatiivisen työyhteisön. Työ on liikkuvaa, joustavaa ja sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Mahdollisuus oman auton käyttöön on tehtävässä välttämätön. Kerro sinä meille, mikä sinusta tekee hyvän etsivän nuorisotyöntekijän, miksi olisit etsimämme henkilö!

Tehtäväkohtainen palkka tehtävässä on 2486,62 €/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työaika on 38,25 h/vko. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain mukainen rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

va. hyvinvointijohtaja Reetta Tuovinen, p. 040 529 8359 ja työllisyyskoordinaattori Janne Vanninen-Vaattovaara, p. 050 5680 620, etunimi.sukunimi@utajarvi.fi

Lisätietoja

Utajärven kunta, Hyvinvointipalvelut, Etsivä nuorisotyö

Utajärvi on visiomme mukaan vuonna 2030 onnellisuuden edellytyksiä luova kunta, jossa kuntalaisilla on mahdollisuus tehdä töitä ja harrastaa sekä olla osa välittävää kylämäistä yhteisöä. Utajärvellä on laadukkaat palvelut ja hyvä sijainti. Tavoitteenamme on kehittää kunnan toimintaa toimimalla ”pikkuisen paremmin kuin muut".


Osoite: Kirkkotie 32, 91600 Utajärvi

Sinulle suositellut työpaikat