Skip to main content
test

Tule Karstulaan etsiväksi nuorisotyöntekijäksi!

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on löytää ja tukea niitä nuoria, jotka ovat jääneet tai jäämässä koulutuksen ja työmarkkinoiden ulkopuolelle ja tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut. Työhön kuuluu mm. nuorten yksilö- ja pienryhmäohjausta sekä moniammatillista verkostotyötä.

Edellytämme sinulta etsivään nuorisotyöhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johon sisältyy nuorisotyön tai yhteisöpedagogiikan ja sosiaalityön opintoja. Lisäksi odotamme kokemusta nuorten kanssa työskentelystä ja tukipalvelujen hyödyntämisestä ohjaustyössä, valmiutta yksilö- ja ryhmäohjaukseen, sekä kykyä oma-aloitteiseen, itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Vakinaisessa työsuhteessa työskentely vaatii sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista ja oma-aloitteista, kannustavaa, motivoivaa ja pitkäjänteistä työotetta. Työ edellyttää oman auton käyttöä, ja työajat ovat ajoittain myös virka-ajan ulkopuolella. Vastineeksi pääset mukaan viidessä kunnassa toimivien kolmen etsivän nuorisotyöntekijän sekä nuorisotalomme työntekijöiden moniosaajatiimiin, jolla on sujuvat verkostot myös alueellisiin nuorisotyössä toimiviin tahoihin.

Jätä hakemuksesi 15.8. klo 23:59 mennessä. Hakuajan päätyttyä voimme kutsua hakijoita haastateltavaksi erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävä täytetään 1.9.2021 alkaen. Työsuhteen ehdot sekä palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan.
Karstulan kunta on savuton työnantaja.

Lisätietoja

https://karstula.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/nuoriso/etsivanuorisotyo/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Kirsti Keihäsvuori, kirsti.keihasvuori@karstula.fi, (p. 044-459 6653 virka-aikaan).

Lisätietoja

Karstulan kunta, Sivistyspalvelukeskus

Karstula on vireä maaseutukunta Keski-Suomen luoteiskulmalla. Esi- ja perusopetuksen lisäksi kunnassa toimii lukio, kansalaisopisto ja evankelinen kansanopisto. Työnantajana kunta tukee työntekijöiden yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia sekä hallinnonalat ylittävää yhteistyötä.


Osoite: Virastotie 4, 43500 Karstula

Sinulle suositellut työpaikat