Skip to main content
test

Hirvensalmen kunta hakee etsivä nuorisotyöntekijää/ nuoriso-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävään kuuluu laaja-alaisesti nuorisotyö. Työntekijä työskentelee nuorisotilassa vastuuohjaajana ja kehittää ja toteuttaa yleisesti nuorisotoimintaa. Etsivä nuorisotyön työtehtäviin kuuluu yksilö- ja palveluohjaus, monialainen yhteistyö, tiedotus ja markkinointi, työn tilastointi ja raportointi sekä ennaltaehkäisevä etsivä nuorisotyö eri toiminnoissa.

Työskentely edellyttää itsenäistä ja vastuullista työotetta, yhteistyötaitoja, kykyä toimia verkostoissa sekä vahvaa kokonaisuuksien hallintaa.
Viikkotyöaika 38,25 tuntia. Työsuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työ sisältää iltatyötä ja satunnaisesti viikonlopputyötä. Palkkaus KVTES:n mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva AMK-tason tutkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Lisäksi arvostamme työkokemusta nuorten kanssa työskentelystä.

Työtehtävien luonteen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Valitun on ennen tehtävässä aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Hakuaika päättyy ke 6.7.2022 klo 12. Hakemukset liitteineen osoitteella Hirvensalmen kunta, Keskustie 2, 52550 HIRVENSALMI, kuoreen ”hakemus nuorisotoimi” tai sähköpostitse hirvensalmi@hirvensalmi.fi.almi.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Matilainen, sähköposti anne.matilainen (at) hirvens

Lisätietoja

Hirvensalmen kunta
Osoite: Keskustie 2, 52550 Hirvensalmi

Sinulle suositellut työpaikat