Skip to main content
test
Etsivän nuorisotyönohjaaja - Hyria

Haemme kiertävää etsivän nuorisotyönohjaajaa osaavaan tiimimme. Tehtävä sijoittuu Hausjärvelle, Lopelle sekä Hyrian kampuksille Riihimäelle. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus 28.2.2023 saakka.

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori ja auttaa häntä sellaisten palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan, itsenäistymistään, osallisuuttaan yhteiskuntaan ja muuta elämänhallintaansa sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille. Työ sisältää työskentelyä täysi-ikäisten ja alaikäisten nuorten kanssa. Tehtävä sisältää myös Ohjaamo-päivystystä alueen Ohjaamoissa. Työ perustuu vahvasti verkostojen kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Tehtävän pääasiallinen työaika sijoittuu klo 7-17 välille, mutta sisältää ajoittain myös ilta- ja viikonlopputyötä. Toivomme saavamme sinusta työporukkaamme oma-aloitteisen, innostuneen, joustavan, työhön sitoutuneen, kehittävän työotteen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavan työkaverin.

Edellytämme kokemusta nuorten kanssa tehtävästä kohdennetusta työstä sekä alan koulutusta. Eduksi tähän tehtävään valittaessa katsomme kokemuksen etsivästä nuorisotyöstä sekä alan AMK-koulutuksen (sosionomi, yhteisöpedagogi). Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä välttämätön.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät AVAINTA-työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisten toimipisteiden lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyria säätiön toimipaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi/urat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Etsivän nuorisotyön koordinaattori Maiju Paajanen, maiju.paajanen@hyria.fi, p. 040 589 8791

Lisätietoja

Hyria, Hyria säätiö, Nuorten palvelut

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Keskustie 1, Hausjärvi, 12100 Oitti
Hyria - Savuton työpaikka Hyria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat