Exel-velho - Lappeenrannan kaupunki

Hei nuori Excel-velho, oletko vailla kesäduunia?

Nyt pääset yhdistämään tietoteknisen osaamisesi sopivasti haasteita tarjoavaan tilastotyöhön. Työnkuvaan kuuluvat Lappeenrannan kaupungin tilastokatsauksen valmistelu ja koosteen tuottaminen kaupungin lähivuosien kehityksestä. Työssä pääset tuomaan esille oman näkemyksesi tietojen havainnollistamisesta ja kuvittamisesta sekä aineiston raportointitavasta tulevaisuudessa.

Edellytämme hakijalta Excel- ja PowerPoint-osaamista sekä tilastojen luku- ja käsittelytaitoja. Etsimme korkeakouluopiskelijaa ja pidämme kokemustakin tärkeämpänä työnhakijan motivaatiota.
Työ alkaa huhti-toukokuussa tai muuna sovittuna ajankohtana ja kestää 3 kk.

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy 3.3.2020 klo 15.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot Markku Heinonen p. 0405811998 / markku.heinonen@lappeenranta.fi

Konsernipalvelut
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.