Oulu Sinfoniassa on haettavana FAGOTIN SOITTAJAN vakinainen tehtävä.

Oulu Sinfonia on 61-henkinen Suomen pohjoisin sinfoniaorkesteri. Sinfoniakonserttien lisäksi orkesterin ohjelmistossa on monimuotoisia konserttisisältöjä. Oulun Musiikkikeskuksen Madetojan sali on 816-paikkainen konserttisali.

Tehtävänä on fagotin soittajana toimiminen sinfoniaorkesterissa. Soittajan tehtävänä on ylläpitää soittotaitoaan ja suorittaa muut toimialaansa kuuluvat tehtävät.

Tehtävässä edellytetään olevan erinomainen soittotaito ja hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot.

Palkkaan lisätään TES:n mukaiset kokemuslisät sekä puku- ja soitinkorvaukset. Erikseen korvataan mahdollinen tallennetyö ja pienyhtyetyöskentely.

Koesoitto on perjantaina 3.9.2021 alkaen klo 10.00 Oulun Musiikkikeskuksessa, Madetojan salissa (Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu).

Koesoittotehtävät:
Wolfgang Amadeus Mozart: Fagottikonsertto B-duuri, KV 191, osat 1 ja 2 (ei kadensseja)
Camille Saint-Saens: Fagottisonaatti G-duuri, op. 168

Orkesterimusiikkitehtävät lähetetään koesoittoon kutsutuille hakuajan päätyttyä pdf-tiedostona. Jos hakijoita on paljon, niin koesoittoa varten tehdään videokarsinta. Tallenteet pyydetään erikseen hakijoilta tarvittaessa.

Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11702/2020. Hakemukset on toimitettava 30.7.2021 klo 15.00 mennessä. Aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan tässä haussa.

Lisätietoja

http://www.oulusinfonia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja taloussihteeri Saara Niemelä, p. 040 749 9914 tai sähköpostitse saara.s.niemela@ouka.fi.
Lomalla aikavälillä 21.6. - 2.8.2021, jolloin ei päivittäin tavoitettavissa.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kulttuuripalvelut, Orkesteri

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: Leevi Madetojan katu 1-3, 90120 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat