Fagotin soittaja (2. fagotti), Oulun Sinfonia - Oulun kaupunki

Oulun Sinfoniassa on haettavana FAGOTIN SOITTAJAN vakinainen tehtävä.

Oulu Sinfonia on 61-henkinen Suomen pohjoisin sinfoniaorkesteri. Sinfoniakonserttien lisäksi orkesterin ohjelmistossa on monimuotoisia konserttisisältöjä. Oulun Musiikkikeskuksen Madetojan sali on 816-paikkainen konserttisali.

Tehtävänä on fagotin soittajana toimiminen sinfoniaorkesterissa. Soittajan tehtävänä on ylläpitää soittotaitoaan ja suorittaa muut toimialaansa kuuluvat tehtävät.

Tehtävässä edellytetään olevan erinomainen soittotaito ja hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot.

Palkkaan lisätään TES:n mukaiset kokemuslisät sekä puku- ja soitinkorvaukset. Erikseen korvataan mahdollinen tallennetyö ja pienyhtyetyöskentely.

Koesoitto on perjantaina 22.01.2021 alkaen klo 10:00 Oulun Musiikkikeskuksessa, Madetojan salissa (Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu).

Koesoittotehtävät:
Wolfgang Amadeus Mozart: Fagottikonsertto B-duuri, KV 191, osat 1 ja 2
Camille Saint-Saens: Fagottisonaatti G-duuri, op. 168

Orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät lähetetään koesoittoon kutsutuille hakuajan päätyttyä pdf-tiedostona.

Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11702/2020. Hakemukset on toimitettava 17.12.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.oulusinfonia.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa intendentti Maija Kuusisto, p. 040 663 6699 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kulttuuripalvelut, Orkesteri
Osoite: Leevi Madetojan katu 1-3, 90120 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.