test
Familjedagvårdare inom småbarnspedagogik - Mustasaaren kunta

Korsholms kommun söker flera familjedagvårdare inom småbarnspedagogik i områdena Kvevlax, Skärgården (Replot), Norra Korsholm (Karperö) och Smedsby.

Vi värdesätter en god samarbetsförmåga, intresse för yrkesrollen, öppen kommunikation, engagemang, flexibilitet och goda sociala färdigheter.

För arbetsuppgifterna behövs:
Lämplig utbildning för familjedagvårdare inom småbarnspedagogik.
God förmåga att i tal och skrift använda svenska.
En entusiastisk och ansvarstagande inställning.

Till arbetsuppgifterna hör:
Som familjedagvårdare inom småbarnspedagogiken deltar du i planeringen och genomförandet av den pedagogiska verksamheten i barngruppen. Med ett professionellt arbetssätt befrämjar du ett gott samarbete mellan barn, föräldrar och övriga familjedagvårdare.

Arbetet är heltid och omfattar dagarbete. Arbetet börjar enligt överenskommelse. Prövotiden är 4 månader. Lön enligt AKTA.

De som väljs ska före anställningens början uppvisa straffregisterutdrag enligt lag 504/2002.

Ansökningarna mottas endast via Kuntarekry.fi senast 31.12.2021 kl.16.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Önskar du veta mer om arbetet kan du kontakta Kaj Ikola, kaj.ikola@korsholm.fi, tfn 044 727 1384

Lär dig mer om oss

Korsholms kommun, bildningstjänster

Korsholms kommun är en tvåspråkig landsbygds- och skärgårdskommun i Vasaregionen med 19 400 invånare. Vårt strategiska mål är att vara växande och viljestark. I Korsholm är invånarna i centrum. Vår välfärd bygger på delaktiga och engagerade Korsholmare. Korsholms kommun erbjuder service av hög kvalitet, mångsidiga och unika boendemiljöer, ett rikt socialt kapital, välmående företag och en sund ekonomi. I Korsholm är det nära överallt: till naturen, till servicen, till arbetsplatsen och ut i världen. Korsholms kommun har ca 1600 anställda inom olika sektorer.

Välkommen med din ansökan till oss!


Adress: Centrumvägen 4, 65610 Mustasaari

Sinulle suositellut työpaikat