Familjehandledare - Loviisan kaupunki

Vi söker en familjehandledare till barnskyddet. Det är fråga om ett vikariat, arbetet börjar 1.3.2020 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig en bra arbetsgemenskap på Familjecentralen, och möjligheter att utveckla dig själv och ditt jobb genom skolning och arbetshandledning.

Vårt team för barnfamiljers socialarbete och barnskyddet består av fem socialarbetare, tre socialhandledare och fyra familjehandledare. Tjänsterna för barn och unga (rådgivningsverksamhet, socialarbete samt barnskyddet och familjerådgivning) är koncentrerade tillI Familjecentralen.

Vi har ett tätt samarbete med hälsovårdssidan, organisationen omfattar en kombinerad social- och hälsovård. Vi önskar att sökande har god förmåga till växelverkan och samarbete, är innovativ och kan arbeta självständigt.

Behörighetskravet är yrkeshögskoleexamen inom socialvård eller tidigare motsvarande examen på institutnivå.

Arbetstid enligt AKTA, i arbetet ingår även kvälls/lördags Arbetsuppgifterna förutsätter körkort, samt vid behov tillgång till egen bil. Grundtrygghetscentralen har två elbilar till sitt förfogande att användas vid arbetsuppgifter. Lovisa är en tvåspråkig stad, majoriteten har finska som modersmål. Erfarenhet av mentalvårdsarbete för barn och unga eller kunskaper inom rusmedelsvården räknas som merit.

Till befattningen vald bör innan valet bekräftas uppvisa ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt förete godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. En prövotid på en månad tillämpas.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Ledande socialarbetare Maria Rosvall, tfn 0440 555 811, maria.rosvall@loviisa.fi

Grundtrygghetscentralen, specialtjänster för barn och ungdom
Adress: Öhmansgatan 4, Lovisa, 07900 Loviisa

Kom jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.

Grundtrygghetscentralen i Lovisa erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även för Lappträsk kommun. På samarbetsområdet bor cirka 18 000 personer.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.