Farmaseutti - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Farmaseutti - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin keskussairaalan sairaala-apteekissa on haettavana 18.10.2019 klo 15.00 mennessä

KAKSI (2) FARMASEUTIN TOIMEA

Toinen täytettävistä toimista on toistaiseksi voimassa oleva ja toinen määräaikainen 1.3.2020 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työnkuva on monipuolinen ja sisältää sairaala-apteekin farmaseuttien kiertävät työtehtävät: solunsalpaajien käyttökuntoon saattamista, aseptista ja galeenista lääkevalmistusta, lääketoimitusta hoitoyksiköille ja osastoyhteistyötä. Arvostamme aiempaa kokemusta sairaala-apteekkityöstä ja lääkevalmistuksesta, Marela-järjestelmän tuntemusta sekä kiinnostusta osastotyöhön.

Toimien kelpoisuusehtona on terveydenhuollon henkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä farmaseutin pätevyys. Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- ja opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) perusteella. Koeaika on neljä kuukautta. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoa tehtävistä antavat:
Leena Laine, sairaala-apteekkari, 040 846 6507, leena.laine@lshp.fi sekä
Päivi Sova, proviisori, 040 168 2417, paivi.sova@lshp.fi.

Tervetuloa Rovaniemelle - kaupunkiin, jossa kansainvälisyys ja Lapin luonto ovat osa jokapäiväistä elämää.

Rovaniemellä 30.9.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Sairaala-apteekkari Leena Laine, 040 846 6507 ja
proviisori Päivi Sova, 040 168 2417. Sähköpostitse leena.laine@lshp.fi tai paivi.sova@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Sairaanhoidolliset tukipalvelut, Sairaala-apteekki
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!