Länsi-Pohjan sosiaali- ja terveyspalvelujen ja sairaanhoitopiirin kuntayhtymän sairaala-apteekissa on haettavana

FARMASEUTIN toimi

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistetun farmaseutin pätevyys. Kokemus sairaalassa (sairaala-apteekissa ja/tai osastolla) toimimisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme säännöllisen päivätyön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä. Työtehtäviin kuuluvat kaikki farmaseuttiset työtehtävät, kuten lääkkeiden toimittaminen ja valmistaminen, solunsalpaaja-annosten laimentaminen, aseptinen lääkkeenvalmistus, lääkeinformaatio sekä mm. lääkekaappien tarkastaminen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan.
Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Sairaalamme on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lpshp.fi

Tutustu työnantajaan

Sairaala-apteekkari Riikka Vänskä, p. 040 149 1329, riikka.vanska@lpshp.fi tai proviisori Varpu Vehniäinen p. 040 525 7341, varpu.vehniainen@lpshp.fi

Länsi-Pohjan sosiaali- ja terveyspalvelujen ja sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Osoite: Kauppakatu 25, 94100 Kemi

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin muodostavat Kemin ja Tornion kaupungit sekä Keminmaan, Simon, Tervolan ja Ylitornion kunnat. Tavoitteenamme on edistää alueen ihmisten hyvinvointia tarjoamalla laadukasta, oikein kohdennettua hoitoa potilasta kunnioittaen yhteistyössä kuntien, perusterveydenhuollon ja pohjoisen Suomen sairaanhoitopiirien kanssa. Kehitämme osaamistamme ja palveluitamme, jotta voimme tarjota nykyaikaista ja asiantuntevaa hoitoa myös tulevaisuudessa.

Sinulle suositellut työpaikat