test

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän lääkekeskuksessa on haettavana farmaseutin kesälomansijaisuus. Lääkekeskuksen farmaseuttien työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikkia sairaalan ja kuntayhtymän lääkehuollon tehtäviä mm. lääketoimitusta, solunsalpaajavalmistusta ja osastofarmasiaa. Kesälomansijaisen tarkempi työnkuva määritellään tehtävään valittavan henkilön aiemman osaamisen ja kokemuksen perusteella. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää noin kolme (3) kuukautta.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen farmaseutin laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Haussa voidaan huomioida myös keväällä 2022 valmistuvat farmaseutit. Aiempi kokemus sairaala- ja terveyskeskusfarmasiasta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja kiinnostus tehtävään. Arvostamme erityisesti hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja kehitysmyönteistä asennetta.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Noudatamme sijaisuuden täytössä yhden (1) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa proviisori Samuel Suhonen, puh. 040 135 8550 tai tulosyksikköjohtaja Anna Laulumaa, p. 040 135 8301. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 32.900 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat