test
Farmaseutti, sairaala-apteekki (kesätyö) - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tervetuloa Tyks sairaala-apteekkiin farmaseutin kesäsijaisuuteen! Haettavana on useita työpaikkoja.

Olemme osa potilaan hoitoketjua vastaamalla sairaanhoitopiirin lääkehuollosta. Työyhteisöömme kuuluu yli 100 työntekijää, joista yli puolet on farmaseutteja.

Työtehtävät voivat sijoittua logistiikkaan, osastolle tai lääkevalmistukseen. Työtehtäviä on tarjolla lääkelogistiikassa, sairaalan osastoilla sekä lääkevalmistuksessa. Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin säännöllisessä päivätyössä.

Työyhteisömme on iloinen ja kannustava ja panostamme hyvään perehdytykseen sekä hyvinvoivaan henkilökuntaan. Meillä saat työskennellä itsenäisesti, kuitenkin osana suurempaa ryhmää.

Arvostamme erityisesti hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä joustavuutta työtehtävien muutoksissa.
Olet sitten vastavalmistunut tai jo pidemmän kokemuksen omaava farmaseutti, niin odotamme yhteydenottoasi innolla. Tarvitsemme sijaisia jo heti kesän alusta aina elokuun lopulle saakka, ehkä jo toukokuussakin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntalain 48§, jonka mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja antavat mielellään:

Varsinais-Suomen lääkehuollon johtaja,
Tyks sairaala-apteekkari Hanna Kivikoski
p. 050 511 0153

proviisori Minna Knuutila-Jerkku
p. 040 523 6019

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat mielellään:
Varsinais-Suomen lääkehuollon johtaja, Tyks sairaala-apteekkari Hanna Kivikoski, p. 050 511 0153
proviisori Minna Knuutila-Jerkku, p. 040 523 6019
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, APT Varsinais-Suomen lääkehuolto

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat