Tervetuloa Tyks sairaala-apteekkiin farmaseutin kesäsijaisuuteen! Haettavana on useita työpaikkoja.

Olemme osa potilaan hoitoketjua vastaamalla sairaanhoitopiirin lääkehuollosta. Työyhteisöömme kuuluu yli 100 työntekijää, joista yli puolet on farmaseutteja.

Työtehtävät voivat sijoittua logistiikkaan, osastolle tai lääkevalmistukseen. Työtehtäviä on tarjolla lääkelogistiikassa, sairaalan osastoilla sekä lääkevalmistuksessa. Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin säännöllisessä päivätyössä.

Työyhteisömme on iloinen ja kannustava ja panostamme hyvään perehdytykseen sekä hyvinvoivaan henkilökuntaan. Meillä saat työskennellä itsenäisesti, kuitenkin osana suurempaa ryhmää.

Arvostamme erityisesti hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä joustavuutta työtehtävien muutoksissa.

Olet sitten vastavalmistunut tai jo pidemmän kokemuksen omaava farmaseutti, niin odotamme yhteydenottoasi innolla. Tarvitsemme sijaisia jo heti kesän alusta aina elokuun lopulle saakka, ehkä jo toukokuussakin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat mielellään:
Varsinais-Suomen lääkehuollon johtaja,
Tyks sairaala-apteekkari Hanna Kivikoski
p. 050 511 0153
proviisori Minna Knuutila-Jerkku
p. 040 523 6019
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, APT Varsinais-Suomen lääkehuolto
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000 ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka