test

Farmaseutti (Sairaala-apteekki,Nova),määräaikainen

Hakuaika päättyy  6.10.2023 15:45

Haemme Keski-Suomen Sairaala Novaan sairaala-apteekkiin määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2024 asti

KAHTA (2) FARMASEUTTIA

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuksia työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä sairaala-apteekin lääketoimituksessa, lääkkeiden valmistuksessa ja solunsalpaajayksikössä tai annosjakeluyksikössä. Osastofarmasia tarjoaa myös haastavia asiantuntijatehtäviä sairaalamme eri yksiköissä. Tehtävä saattaa pitää sisällään myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu farmaseutti. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, muutosmyönteisyyttä, kehittävää työotetta ja vuorovaikutustaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Työn aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tervetuloa moniammatillisten osaajien joukkoon!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:
-
Kirsi Juurinen, sairaala-apteekkari
puh. 014 269 1742
kirsi.juurinen@hyvaks.fi
-
Mervi Hännikäinen, henkilöstöproviisori
puh. 014 269 1538
mervi.hannikainen@hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan