Farmaseutti, Tyksin sairaala-apteekki - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Nyt on mahtava tilaisuus tulla töihin Varsinais-Suomen lääkehuoltoon Tyksin sairaala-apteekkiin, jossa sinua odottaa mukava, yhteen hiileen puhaltava alan ammattilaisten joukko!

Tule mukaan monipuolisiin farmaseutin tehtäviin vastaamaan omalta osaltasi potilaiden hoitoketjuja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin lääkehuollossa. Varsinais-Suomen lääkehuollon tulosalueella on nyt haettavana eri mittaisia farmaseutin sijaisuuksia.

Työtehtävät sijoittuvat Turkuun Tyks sairaala-apteekin lääketoimitukseen tai sairaalan osastolle. Farmaseutin tehtäviin lääketoimituksessa kuuluu mm. lääketilausten tarkastaminen ja toimittaminen sekä sairaala-apteekin asiakkaiden neuvonta.

Osastofarmaseutin työtehtävät osastolla ovat monipuolisia. Päivittäisiin työtehtäviin voi kuulua mm. kotilääkityksen selvittämistä, potilasohjausta, iv-lääkkeiden käyttökuntoon saattamista, suun kautta annosteltavien lääkkeiden jakamista ja osaston lääkevaraston hallintaa. Lääkeinformaatio, ohjeiden laatiminen sekä tiedon etsiminen ja jakaminen ovat keskeisiä tehtäviä osastofarmaseutin työssä. Osastofarmaseutti toimii itsenäisesti osana moniammatillista tiimiä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Annamme kaikkiin työtehtäviin kattavan perehdytyksen.

Odotamme kiinnostusta uuden oppimiseen sekä palvelualtista työskentelytapaa hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, päivätyön ja mielenkiintoisia työtehtäviä sairaalafarmasiassa.

Tyks sairaala-apteekin logistiikkatiimi sai vuoden 2020 VSSHP:n Vuoden menestyjät -palkinnon tunnustukseksi oman työmme aktiivisesta kehitystyöstä. Haluammekin jatkuvasti parantaa ja tehdä työmme muuttuvassa lääkemaailmassa mahdollisimman hyvin!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Osastofarmaseutin tehtävissä tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaala-apteekkari Hanna Kivikoski, p. 050 511 0153 ja proviisori Kirsi Aronpuro, p. 050 530 2831.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, APT Varsinais-Suomen lääkehuolto

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat