Skip to main content
test
Fastighetsskötare - Sipoon kunta

Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun nära huvudstadsregionen. Avdelningen för teknik och miljö i Sibbo kommun erbjuder kommuninvånarna en trivsam, säker och fungerande livsmiljö genom att låta bygga och underhålla kommunalteknik och verksamhetslokaler. Enheten Lokalitetsförvaltning ansvarar för kommunens verksamhetslokaler såsom skolorna, daghemmen, hälsostationerna och kulturbyggnaderna.

Vi söker nu en

FASTIGHETSSKÖTARE till vårt team för en ordinarie anställning. Arbetet inleds 3.10. eller enligt överenskommelse.

Till fastighetsskötarens arbetsuppgifter hör bland annat att underhålla tekniken i skolorna och daghemmen samt förvaltningsbyggnaderna, att utföra små service- och reparationsarbeten samt att sköta kommunens utomhusområden. Uppgiften kräver ett självständigt och ansvarsfullt arbetssätt. Arbetsgemenskapen och cheferna hjälper till med de vardagliga sysslorna. Kundservice är en viktig del av ditt arbete, och därför förväntar vi oss att du är serviceinriktad och har goda sociala färdigheter. Du är förtrogen med moderna elektroniska serviceböcker och hustekniksystem, och du är redo att lära dig nya saker. Sibbo kommun värdesätter en utvecklingsinriktad inställning till arbetet och stödjer de anställda att utveckla sitt arbete bland annat genom att ordna utbildning för personalen.

Behörighetskravet för uppgiften är grundexamen för fastighetsskötare eller annan lämplig examen inom branschen/teknisk examen eller tillräcklig lämplig arbetserfarenhet inom branschen. B-körkort är nödvändigt i arbetet.

Villkoren för arbetsförhållandet bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för teknisk personal (TS). Den som väljs för befattningen ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd. Prövotiden är sex månader.

Ansökningarna ska lämnas in senast 27.9.2022 kl. 16.00 via nedanstående länk eller på adressen www.sibbo.fi/sv/rekry. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Läs mer

http://www.sibbo.fi
https://www.sipoo.fi/sv/arbete/karriarberattelser/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information om uppgiften fr.o.m. ger chefen för fastighetsskötsel Anssi Kilpeläinen, tfn +358 50 535 8167 eller anssi.kilpelainen(at)sipoo.fi eller teknisk disponent Ossi Hartikainen, ossi.hartikainen(at)sipoo.fi

Lär dig mer om oss

Teknik- och miljöavdelningen, Lokalitetsförvaltning

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Adress: Mårtensbyvägen 94, 04130 Sipoo
Sibbo kommun - Savuton työpaikka Sibbo kommun - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat